Biztosítási ügyintézés

A biztosítási kárügyek intézése bonyolult, és időigényes művelet. Amennyiben minket választ, karambolos autójának kárügyintézésére, megkíméljük a többször, akár fél napos sorban állástól, pénzt és időt rabló telefonálástól. Nálunk, sérült, karambolos gépkocsival kapcsolatos kárigényt fél óra alatt bejelentheti, cégünk ingyenesen vállalja a teljes körű biztosítási ügyintézést bármilyen autótípusra.

Kapcsolatban állunk minden biztosító társasággal. Vállaljuk hitellel terhelt karambolos autójának ügyintézését, karosszéria javítását és fényezését is. Cascós káreseménynél törekszünk arra, hogy az önrész összege ne ügyfelünket terhelje.

Természetesen rendezett jogalap esetén a sérült, törött autó javítási költségeit nem kell megelőlegeznie, közvetlenül a biztosítóval számolunk el. Saját kár esetén törekszünk költségkímélő megoldást találni.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy karambolos, törött gépkocsijától a lehető legrövidebb időre kelljen megválnia. A sérült járművek tárolása, és javítása fedett zárt helyen történik. Az általunk kiállított javítási száma biztosíték arra, hogy későbbi káresemények során a biztosító kártörténelmében később ne okozzon értékcsökkentő „avulást”.

Baleset esetén nagy segítség lehet, ha tudjuk mi a teendőnk ilyen helyzetben.

Teendők baleset bekövetkezése esetén:

  • Azonnal meg kell állni és meg kell győződni, hogy történt-e személyi sérülés!!
  • Személyi sérülés esetén a mentőket, rendőrséget értesíteni kell, és a sérültnek segítséget kell nyújtani.
  • Jobb rendőrt hívni, ha nem eldönthető a felelősség kérdése, vagy külföldi résztvevője is van a balesetnek. (Eldöntött felelősség esetén, kerüljön feljegyzésre a kárbejelentőlap aljára.)
  • Ha a baleset bármely résztvevője rendőri intézkedéshez ragaszkodik, az érintettek kötelesek a rendőr kiérkezését megvárni.
  • A helyszínen ki kell tölteni az európai baleseti bejelentőt (kék, sárga nyomtatvány)
  • Amennyiben baleseti bejelentő nem került kitöltésre a résztvevő felek akkor is jegyezzék fel egymás fontosabb adatait (rendszám, típus, biztosító neve, tulajdonos neve, vezető neve telefonszáma)

Főbb biztosítási partnereink:

Allianz Hungária Zrt. Generali-Providencia Biztosító Zrt. Groupama Garancia Biztosító

WABARD Biztosító Zrt. UNION Biztosító Astra Biztosító K&H Biztosító AIM Általános Biztosító Zrt. UNIQA Biztosító Zrt.

Posta Biztosító DEKRA KÖBE - Közlekedési Biztosító Egyesület  

Hívjon minket bizalommal, mindenre tudunk megoldást!!

Újpesti Autójavító Kft.